O podjetju

LUCIA TIM D.O.O.

PODJETJE

Podjetje Lucia tim d.o.o. je družba z omejeno odgovornostjo, v kateri se ukvarjamo s prodajo, montažo, vzdrževanjem ter servisiranjem svetlobnih teles LED, ki so ekološko prijazen in energetsko varčen način razsvetljave. Posebno pozornost namenjamo varnosti v cestnem in železniškem prometu, saj je statistika te v RS precej zaskrbljujoča. V podjetju si prizadevamo k večji varnosti v cestnem prometu, predvsem k zmanjševanju števila žrtev, zato v našem asortimanu ponujamo nadstandardno opremo v novodobni tehnologiji LED.

STORITVE

V našem podjetju vam nudimo celovit pristop k vašim zahtevam, saj vam na podlagi predpisov ter najnovejših standardov in uredb naš projektantski oddelek poda ustrezne rešitve. Sprva skupaj ugotovimo dejansko stanje porabe električne energije, nato vam predstavimo ustrezne izdelke in možne rešitve. Sledi priprava predloga in svetovanje, kako najbolj učinkovito rešiti visoke stroške električne energije oziroma najbolje izkoristiti električne aplikacije.

Naše svetovanje in izvedba poteka po sledečih korakih:

  • predstavitev izdelkov;
  • pridobitev tehnične dokumentacije prostora;
  • izdelava simulacije in predvidenega prihranka;
  • izdelava ponudbe;
  • priporočila za financiranje;
  • priprava dokumentacije za izvedbo projekta;
  • montaža;
  • vzdrževanje.

NAŠE VREDNOTE

Za uspešnost podjetja na našem področju ni potreben le kakovosten, prepoznaven produkt in ugodna cena – podjetje mora poleg naštetega veljati tudi za pošteno, zanesljivo ter odgovorno. To so vrednote, s katerimi mi nastopamo na trgu.

NAŠE POSLANSTVO

Naše podjetje je z novodobno tehnologijo LED storilo odločilen korak k ohranjanju in celo izboljšanju varnosti za vse udeležence v prometu. Temeljni namen naših izdelkov je odpraviti škodljive učinke, ki jih imajo trenutna svetilna telesa na človeka in okolje, ter vplivati in izboljšati stopnjo varnosti na naših cestah.

Verjamemo, da je skrb za varnost zelo pomembna. V ta namen ponujamo kupcem izdelke z najboljše kakovosti po najugodnejših cenah. Pri poslovanju nas vodi slogan: »Varnost v vseh razmerah!«

NAŠA VIZIJA

Naše podjetje si prizadeva biti ugleden, verodostojen in zanesljiv poslovni partner. Izdelki, ki jih ponujamo, so sinonim za kakovost in dizajn ter prva izbira pri končnem potrošniku.

NAŠI CILJI

Kot mlado podjetje smo izredno ciljno naravnani. Glavni cilj je postati eno od vodilnih podjetij v svoji branži. Na domačem tržišču bomo še naprej ustvarjali odlične prodajne rezultate, širili prodajni program, ustvarjali nova delovna mesta in vlagali v razvoj. Kupcem želimo ponuditi celovit nabor izdelkov za varnost v cestnem prometu.