Cestna signalizacija

Upogljivi stebrički SR-BALI so prefinjena prometna tehnologija ter izjemno uporabno orodje za določitev prometnih poti in izboljšanje varnosti v cestnem prometu. Uporaba stebričkov lahko znatno zmanjša povprečno hitrost vozil in onemogoči nevarna dejanja, kot so prehitevanje ali menjava pasov. 

Stebrički SR-BALI so na voljo v več velikostih in barvah. Zaradi svoje vsestranskosti so idealni za najrazličnejšo uporabo v prometu. Uporabljajo se lahko na cestah, avtocestah, mestnih območjih in območjih za pešce, kjer velja prepoved za vozila, kar zagotavlja dodatno varnost in zaščito. Stebrički so prav tako izjemno trpežni in enostavni za namestitev.

Upogljivi stebrički SR-BALI služijo kot razmejevalniki in ovire, izdelani so iz materiala z oblikovnim spominom, z zaščito proti UV in odsevnimi trakovi. Fleksibilna konstrukcija stebričkov se ponaša z visoko stopnjo odpornosti proti udarcem, ki ščiti tako sam stebriček kot tudi zmanjša poškodbe na vozilih. Rezultati testiranj so pokazali, da se po 1000 udarcih SR-BALI še vedno vrne v prvotni položaj.